ΒΙΝΤΕΟΛΕΣΧΗ VIDEORAMA Ενοικιάσεις - Πωλήσεις DVD, VHS - Πωλήσεις μεταχειρισμένων ταινιών, εξοπλισμού Video Club | Κ.Σιώρη 4 - Μυτιλήνη - Τηλ. 6944319927 & 6948895081
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΤΙΤΛΟΙ ΑΠΟ ...
[ΕΛ] Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
[ΕΝ] A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Νέος Χρήστης; - Εγγραφείτε!
 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Castlevania: Lords of Shadow
7 Blades
Catherine
Catherine
HAPPY FEET 2
METAL GEAR SOLID HD COLLECTION
TEKKEN HYBRID
PUSS IN BOOTS
HOUSE OF THE DEAD OVERKILL ? EXTENDED CUT
DISNEY UNIVERSE
TINTIN SECRET OF THE UNICORN
THE SIMS 3 PETS
RED DEAD REDEMPTION
DRAGON BALL Z ULTIMATE TENKAITCHI
RATCHET & CLANK (ALL FOR ONE)
BATMAN ARKHAM CITY
UNCHARTED 3
BATTLEFIELD 3
Pro Evolution Soccer 2011
Pro Evolution Soccer 2011
Pro Evolution Soccer 2011
Fifa 11
Fifa 11
Fifa 11
Fifa 11
Fifa 11
Pro Evolution Soccer 2011
Pro Evolution Soccer 2011
Pro Evolution Soccer 2011
Fifa 11
 
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Μειώστε τους λογαριασμούς ρεύματος εως 45%. Βάλτε το σε οποιαδήποτε πρίζα και ξεκινήστε να εξοικονομείτε ρεύμα σε όλο το σπίτι με μία μονο συσκευή! Τιμή 15€
Τηλεφωνήστε τώρα στο
694 431 9927
για να τα παραγγείλετε!
 
Audio VisualFeelgoodSpentzosHollywoodVideosonicOdeonProoptikiPlaymediaSilver MediaMaiandros
  • Card Logo 1
  • Card Logo 2
  • Card Logo 3
  • Card Logo 4
  • Card Logo 5
Τίτλοι Παιχνιδιών
Rainbow Six Vegas 2  
    [RAINBOW SIX VEGAS 2
]
Κονσόλα : Playstation 3
Playstation 3
Κατηγορία : , ,
Play co-operatively with a friend through the single Player campaign or with up 13 players online. Use the enhanced "Cover and Shoot" system to protect yourself from the onslaught of enemy fire. Unlock rewards as you play through the single player campaign and multiplayer modes
Pro Evolution Soccer 2008  
    [PRO EVOLUTION SOCCER 2008
]
Κονσόλα : Playstation 3
Playstation 3
Κατηγορία :
H Konami ανακοίνωσε την κυκλοφορία του καινούργιου PES γιαυτό το φθινόπωρο για τα PC, PS3, PS2, Xbox 360, PSP, Nintendo DS λογικό εάν σκεφτεί κανείς την επιτυχία που έχει το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια!

Οι κατασκευαστές του σκεφτήκανε καλά πριν κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή στο παιχνίδι γιατί πολύ απλά η συνταγή και το δέσιμο του παιχνιδιού ήταν άρτια.

Στον τομέα των γραφικών, τα μοντέλα των ψηφιακών παικτών έχουν φτάσει σε πολύ υψηλό οπτικό επίπεδο, εντυπωσιάζοντας πραγματικά τους χειριστές, σε σημείο που στην αρχή υπάρχει περίπτωση να κοιτάνε τις φιγούρες και να μην παίζουνε!

Ο χειρισμός επίσης έχει βελτιωθεί επιτρέποντας καλύτερη τρίπλα της μπάλας και κίνηση των ποδοσφαιριστών πάνω στο γήπεδο. Τώρα επίσης μπορείτε να έχετε και τον έλεγχο του τοίχου άμυνας αλλά και να διαμορφώνετε καλύτερα την ομάδα σας σε πολλά σημεία.

Ένα όμως από τα πιο καλοδουλεμένα κομμάτια του PES 2008 είναι αυτό της Τεχνιτής Νοϋμοσύνης: Δοκιμάστε επίθεση με τον ίδιο τρόπο και θα διαπιστώσετε πως τα bots μαθαίνουν και προσαρμόζονται δημιουργώντας καινούργια συστήματα άμυνας!
Heavenly Sword  
    [HEAVENLY SWORD
]
Κονσόλα : Playstation 3
Playstation 3
Κατηγορία :
Επιδεικνύοντας με χαρακτηριστικό τρόπο την ιδιαίτερη δύναμη του Playstation 3, το Heavenly Sword ταράσσει τα νερά και προσφέρει πρωτόγνωρη, δραματική ερμηνεία χαρακτήρων, επική ιστορία μοναδικού βάθους και καθηλωτικά όμορφα γραφικά που θα σας κόψουν την ανάσα!

Ένας δραματικός μύθος εκδίκησης, το Heavenly Sword εξιστορεί την περιπέτεια της Nariko, μιας φλογερής κοκκινομάλλας ηρωίδας που ξεκινάει μια αναζήτηση για να ανακαλύψει την αλήθεια και να εξοντώσει τον μυστηριώδη βασιλιά και το στρατό του που κατέστρεψαν την φυλή της.

Ο Andy Serkis, ο μεγαλύτερος CG ηθοποιός του κόσμου, διάσημος για τους ρόλους του στο The Lord of the Rings ως το Gollum και στο King Kong ως Kong πέρνει αυτή την φορά τον ρόλο του εχθρικού King Botan και βοηθά την ομάδα πραγωγής να χτίσει πάνω του το τεχνολογικό θαύμα που ακούει στο όνομα Heavenly Sword!

Με ένα μοναδικό σύστημα μάχης, που εξατομικεύεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του παίκτη, άριστα εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη που επιτρέπει στους εχθρούς σας να προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες και δυναμικά μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα που επηρεάζουν την ροή των μαχών ο πόλεμος έχει πλέον ένα νέο πρόσωπο!
Lair  
    [LAIR
]
Κονσόλα : Playstation 3
Playstation 3
Κατηγορία :
Ταξιδέψτε σε έναν κόσμο ρημαγμένο απο ασταμάτητες πολεμικές συρράξεις και φυσικές καταστροφές... σε έναν κόσμο όπου κάθε παράκληση για ειρήνη πνίγεται σε ένα λουτρό αίματος, απάτης και προδοσίας!

Πάρτε τον ρόλο του θρυλικού μαχητή Rohn και με την βοήθεια του θηριώδη δράκου και συμπολεμιστή του, εξοντώστε τους αιμοσταγείς αντιπάλους σας και σώστε έναν ολόκληρο πολιτισμό απο την καταστροφή.

Το Lair σας δίνει την δυνατότητα να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία πολεμώντας εχθρούς τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος ενώ το καινοτόμο σύστημα μάχης θα σας κόψει την ανάσα με τον ανεπανάληπτο ρεαλισμό του!

Υποστηρίζοντας πλήρως τις δυνατότητες ανίχνευσης κίνησης του ξεχωριστού χειριστηρίου του Playstation 3, το Lair υπόσχεται να σας χαρίσει μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη δράση, αγωνία και σκληρές μάχες.

Βυθιστείτε σε ένα περιβάλλον μοναδικής ομορφιάς και εντυπωσιακής λεπτομέρειας και γευτείτε πραγματικά γραφικά νέας γενιάς με τη βοήθεια της αξεπέραστης υπολογιστικής δύναμης του Sony Playstation 3!
Warhawk  
    [WARHAWK
]
Κονσόλα : Playstation 3
Playstation 3
Κατηγορία : ,
ο πολυαναμενόμενο remake του ομώνυμου παιχνιδιού του Playstation απογειώνεται στο Playstation 3 χαρίζοντάς σας την πιο εκρηκτική εμπειρία εναέριων πτήσεων και μαχών που έχετε ζήσει ποτέ!

Πάρτε στα χέρια σας την πιο εξελιγμένη πολεμική μηχανή που ακούει στο όνομα Warhawk και εκτελέστε εναέριες αποστολές ή εξολοθρεύστε τους αντιπάλους σας επιστρατεύοντας τα οχήματα εδάφους.

Η καθηλωτική δύναμη του Playstation 3 προσφέρει αξεπέραστα γραφικά υψηλής ευκρίνειας ζωντανεύοντας έναν εκπληκτικά σχεδιασμένο και λεπτομερή κόσμο μπροστά στα μάτια σας!

Αφήστε την επική ιστορία του Warhawk να σας ταξιδέψει σε ένα σύμπαν ασταμάτητης δράσης και διασκέδασης και απολαύστε μέχρι τελικής πτώσης θρυλικές online μάχες έως και 32 παικτών!
Blazing Angels 2 ? Secret Missions of WWII  
    [BLAZING ANGELS 2 ? SECRET MISSIONS OF WWII
]
Κονσόλα : Playstation 3
Playstation 3
Κατηγορία : ,
Με φόντο το αιματοβαμμένα πεδία μάχης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η συνέχεια του πολυεπιτυχημένου Blazing Angels σας καλεί να πάρετε τον ρόλο της μυστικής ομάδας επιλέκτων Operation Wildcard και να καταστρέψετε τα σχέδια των δυνάμεων του 3ου Ράιχ επαναφέροντας την ειρήνη στην Γή!

Απογειωθείτε μέσα απο 18 θανάσιμες αποστολές όπου καλείστε μεταξύ άλλων να βομβαρδίσετε γέφυρες, να κλέψετε μυστικά όπλα και να καταστρέψετε αεροσκάφη και zeppelin και δώστε την δική σας πνοή στον πόλεμο που προσδιόρισε αδυσώπητα και αμετάκλητα το μέλλον ολόκληρου του κόσμου.

Επιλέξτε ανάμεσα απο δεκάδες αυθεντικά αεροπλάνα και επιλεγμένα πρωτότυπα εξοπλισμένα με πρωτόγνωρα για την εποχή όπλα και πετάξτε πάνω απο δεκάδες μαγευτικές περιοχές όπως το Κάιρο, τα Ιμαλάια, η Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας και οι Ελβετικές Άλπεις.

Γευτείτε ξεχωριστά γραφικά νέας γενιάς με εκπληκτική λεπτομέρεια και ρεαλισμό, απολαύστε καθηλωτικές κινηματογραφικές σκηνές και ζήστε την εμπειρία της multiplayer δράσης σε μάχες έως και 16 παικτών μέσα απο τα ολοκαίνουρια Epic Battle και Capture the Flag modes!
Tiger Woods PGA Tour 08  
    [TIGER WOODS PGA TOUR 08
]
Κονσόλα : Playstation 3
Playstation 3
Κατηγορία :
Ο Tiger Woods επιστρέφει για να σας χαρίσει την απόλυτη εμπειρία του Golf και την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τους καλύτερους παίκτες στα πιο φημισμένα court ολόκληρου του κόσμου!

Με ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά στο gameplay που θα σας συναρπάσουν και με εντυπωσιακά, λεπτομερή γραφικά σχεδιασμένα να καθηλώνουν το Tiger Woods PGA Tour 08 ήρθε για να μείνει!

Το νέο γνώρισμα Shot Confidence, αναλύει και καθορίζει την αυτοπεποίθησή και την πίστη του παίκτη σας εκτιμώντας της πληροφορίες των προηγούμενων βολών σας προσθέτοντας μια μοναδική αίσθηση ρεαλισμού.

Δημιουργήστε τον δικό σας χαρακτήρα προσθέτοντας τις δικές σας πινελιές και οδηγήστε τον στην κορυφή μέσα απο το πιο εξελιγμένο και βαθύ Career mode που έχετε παίξει ποτέ!
NBA Live 08  
    [NBA LIVE 08
]
Κονσόλα : Playstation 3
Playstation 3
Κατηγορία :
Οι μεγαλύτεροι παίκτες και ομάδες του NBA της σεζόν 2006-2007 βρίσκονται εδώ. Το αυθεντικό NBA παίρνει την καλύτερη ψηφιακή μορφή και στοχεύει να συγκινήσει το gaming κοινό του τόσο, όσο και όταν βρίσκεται στην κερκίδα.

Πάσες, καρφώματα, μπλόφες και ό,τι απλά λέγεται NBA θα μας συντροφεύει το 2008!

-Αναμετρηθείτε για το στέμμα (crown): παίξτε στα 4 game modes και κερδίστε επαίνους.

-Οι καινούργιες εθνικές ομάδες της FIBA είναι εδώ: Παίξτε με, ή εναντίων χωρών όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, Ελλάδα!Ισπανία, και πολλές ακόμη. Αναμετρηθείτε με ομάδες από όλο τον πλανήτη για να νικήσει ο καλύτερος.

- Ρεαλιστική απόδοση των κινήσεων: Ο παίκτης θα συναντήsει στην οθόνη του γνώριμα χαρακτηριστικά των παικτών όπως είναι στην πραγματικότητα. Οι πάσες, οι βολές και οι λοιπές κινήσεις των αγωνιζόμενων έχουν αποδοθεί με τον καλύτερο τρόπο
FIFA 08  
    [FIFA 08
]
Κονσόλα : Playstation 3
Playstation 3
Κατηγορία :
Η νέα μηχανή του παιχνιδιού, που φτιάχτηκε εκ νέου για τις κονσόλες νέας γενιάς, προσφέρει νέο gameplay , εκμεταλλευόμενη πλήρως την υπολογιστική τους δύναμη, και νέα animetions για τους παίκτες που , πέρα από την εκπληκτική ομοιότητα τους με τους αληθινούς παίκτες, πλέον τρέχουν, σουτάρουν, κάνουν πάσες και κόλπα πιο ρεαλιστικά από ποτέ.

Ο πλήρης έλεγχος του παίκτη πάνω στην μπάλα εδραιώνεται και με τον νέο manual τρόπο για να κάνεις προωθημένες πάσες και σέντρες καθώς και με την δυνατότητα να διαλέγεις όταν αμύνεσαι τον αμυντικό που θες εσύ με τον δεξί αναλογικό μοχλό.

Οι παίκτες δρουν αναλόγως την κατάσταση, σε πραγματικό χρόνο, χάρη στην νέα τεχνητή νοημοσύνη δίνοντας έτσι την αίσθηση της αγωνίας και συγκίνησης ενός πραγματικού αγώνα ποδοσφαίρου. Ακόμα, το νέο σύστημα building-block σου επιτρέπει να κάνεις χαρακτηριστικά κόλπα που πραγματοποιούν διάσημοι παίκτες ή τελείως δικά σου.

Πλέον με το νέο σύστημα για τα σούτ κάθε τετ α τετ είναι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο του. Και αυτό το εξασφαλίζει η νέα μηχανή του παιχνιδιού που υπολογίζει κάθε παράγοντα την στιγμή του σούτ (όπως την ικανότητα του παίκτη, το αν είναι μαρκαρισμένος και ακόμα και την πίεση του αέρα!) συμβάλλοντας στον ρεαλισμό του παιχνιδιού.

Το νέο Be A Pro Mode σου δίνει την δυνατότητα να ενσαρκώσεις έναν παίκτη και έτσι να βιώσεις το παιχνίδι από διαφορετική οπτική γωνία καθώς προσπαθείς να μιμηθείς τους επαγγελματίες στον τρόπο με τον οποίο κινούνται, κάνουν τάκλιν, πάσες και διαβάζουν το γήπεδο για να δημιουργήσουν μια φάση για γκόλ.

Σώσε και μοιράσου με τους φίλους σου τα καλύτερα γκόλ και κόλπα ανεβάζοντας τα.

Πάρε την ομάδα σου, από την Premiership, την Bundesliga, την Γαλλική Λίγκα ή την Μεξικανική 1η Εθνική και παίξε μαζί της στο νέο mode Interactive Leagues. Όποτε έχει η ομάδα σου αγώνα, έχεις και εσύ! Επιπλέον, μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου τουρνουά και ομίλους για να παίξεις με τους φίλους σου
Tony Hawk's Proving Ground  
    [TONY HAWK'S PROVING GROUND
]
Κονσόλα : Playstation 3
Playstation 3
Κατηγορία :
Η πιο επιτυχημένη σειρά παιχνιδιών skate επιστρέφει πιο δυναμικά απο ποτέ φέρνοντας μαζί της ιδιαίτερες προσθήκες και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, με σκοπό να σας παραδώσει την μεγαλύτερη και πιο βαθιά Tony Hawk περιπέτεια!

Ανακαλύψτε την απόλυτη ελευθερία που σας προσφέρει το Tony Hawks Proving Ground μέσα απο ένα καινοτόμο σύστημα σχεδιασμού χαρακτήρα που σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε την εξέλιξή του σύμφωνα με τις επιλογές σας!

Δημιουργήστε τα δικά σας skate videos με το μοναδικό Video Editor που σας επιτρέπει να καταγράψετε όλα τα κόλπα και τα άλματα που εκτελείτε και να τα μοντάρετε όπως εσείς επιθυμείτε με την βοήθεια αμέτρητων επιλογών!

Απολαύστε τα νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Proving Ground που σας δίνουν ακόμη πιο ρεαλιστικό έλεγχο του παίκτη σας και βυθιστείτε στην online multiplayer δράση όποια στιγμή θέλετε για να βιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία!
Προηγ. 10Εμφάνιση 31-40 από σύνολο 389 προιόντωνΕπόμενες 10
Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 39
Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ
Δεν έχετε επιλέξει προιόντα ακόμα
Βλέπετε ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ. Για ΠΩΛΗΣΕΙΣ πατήστε εδώ
Προσφορά! Προσφορές
Μεταχειρισμένο! Μεταχειρισμένα
 
5€ Μεταφορικά ή
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλες τις παραγγελίες άνω των 100€!
 
Αφύπνιση
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 
©2005 Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση ή δημοσίευση του υλικού της σελίδας χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των ιδοκτητών